Beste hobbykok,

We kennen ze allen… de sterrenchefs van de gerenommeerde toprestaurants. Hun gerechten en presentaties zijn wonderbaarlijk! We kunnen ze moeilijk evenaren, maar toch hebben we de culinaire smaak in ons. We vinden inspiratie in kookboeken en stelen soms bereidingswijzen met ons ogen:
Een heerlijk stukje vlees, krakend vers gespoelde groenten, een lekker bouillon, zelfgedraaide pasta, sprankelende witte wijn of een vollere rode wijn,… Verse ingrediënten, gasten worden verwacht, de BBQ rookt al heerlijk,… en nu nog de verse tuinkruiden.

Dé smaak van uw gerecht, de kroon op uw gedrevenheid. Een draai van de pepermolen, een snuifje zeezout rechts, … en alvorens uw kunstwerk aan uw gasten te presenteren nog een takje verse kruiden: Uw handtekening op het bord!
Verse kruiden zijn onmisbare ingrediënten in de keuken en voor uw gerechten. Ontdek het unieke assortiment van verse Herbachef kruiden en ervaar hoe deze verse kruiden uw keuken en gerechten verrijken.

Heeft u zelf een supergerechtje met onze verse kruiden? Stuur het ons gerust door: info@herbachef.com. We plaatsen het graag met uw naam op deze website. Zo genieten ook andere hobbykoks van elkaars bevindingen.

Smakelijk!

recepten
home
adres